Luxe designhotel aan het strand in Ameland | incl. ontbijt

Van Heeckeren Hotel Nes Ameland

  • Luxe designhotel
  • Inclusief ontbijt
  • Tussen de mooie natuur van Ameland
  • Beoordeeld met een 8,5!

Van onze partner Hotels.nl

34,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Hotel

Hotel van Heeckeren ligt midden in het bruisende centrum van Nes en op slechts een kilometer van het eindeloze strand van Ameland. Hier is het heerlijk uitwaaien in alle seizoenen. Na een lange dag aan de zee is het goed toeven in het Van Heeckeren Hotel, maar ook in het dorpje Nes valt het nodige te beleven. De sfeer van het doorleefde vissersdorpje is uniek, bij sommige van de oude huisjes staan walvistanden, daar woonde vroeger een walvisvaarder. Het hotel ligt op 20 minuten loopafstand vanaf de veerboot in Hollum. Met de auto is dit 10 minuten.

Op 200 meter loopafstand van het hotel is het Van Heeckeren Grandcafé te vinden. In het dorp Hollum vind je The Sunset, dé eigen Beachclub van het hotel. Wellness `t Badhuys vind je in het centrum van Nes, op loopafstand van Van Heeckeren Hotel. Hier kun je kiezen uit diverse heerlijke behandelingen, massages en wellnessproducten. De warme en stijlvolle suites en kamers van het hotel bieden een comfortabele ‘living’ met een grote led televisie, een luxe minibar, een Jura espresso machine met verse bonen en Revolution tea.

Omgeving

Hotel van Heeckeren ligt in het bruisende centrum van Nes. Vele cafés, restaurants en winkels zijn binnen een minuut te bereiken. Direct vanuit het Van Heeckeren Hotel kan je op de fiets het Ameland verkennen. Het hotel biedt fietsverhuur aan. Het eiland kent grote ongerepte natuurgebieden met een unieke vogelpopulatie; er broeden meer dan 60 vogelsoorten. In het natuurgebied De Hon aan de oostkant van Ameland broedt een vaste kolonie lepelaars. Om meer te weten te komen over het unieke Waddengebied is een excursie van de VVV zeker een aanrader. Door een stukje zeebodem te graven ontdek je de geweldige rijkdom en variatie aan bodemdieren. Ook kom je wel achtergebleven platvisjes of krabbetjes tegen in de kuiltjes die ontstaan tijdens eb.