Kindvriendelijke vakanties

Kindvriendelijke vakanties

  • Blije kinderen = blije ouders
  • Voor het hele gezin
  • Volop waterpret en speelplezier
  • Ruime familiekamers en appartementen
  • Aangesloten bij ANVR/SGR

Van onze partner Prijsvrij

107,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Op vakantie met de kids

Er is niks leuker dan op vakantie gaan met het hele gezin. Kinderen die zich heerlijk vermaken in de speeltuin, het zwembad of met het animatieteam terwijl de ouders toekijken vanaf hun ligbedje. Want het is misschien cliché maar het is wel waar: blije kinderen betekent blije ouders. Dan moeten er voor de kinderen wel genoeg faciliteiten zijn om zich te kunnen vermaken. En zoek maar eens een vakantieadres die voldoet aan al jouw wensen. Met kindvriendelijke vakanties zit je in ieder geval goed. Met deze goedkope deals is er gegarandeerd genoeg te doen voor zowel de kinderen als de ouders.

Kindvriendelijke hotels

Kindvriendelijke hotels zijn speciaal ingericht voor jonge kinderen. Denk aan babybedjes, zwembaden met aparte kinderbadjes, oppasservice en speeltuinen. Maar ook voor de wat oudere kinderen is er genoeg te doen. Zij kunnen naar de kinderdisco, speelhal of waterpark met grote glijbanen. Verder staat het animatieteam klaar om je kinderen te vermaken met een leuk programma en is er een leuke kidsclub. Zo hebben de ouders de tijd om even bij te komen. Dat wordt een leuke vakantie voor het hele gezin!

Hotels met waterparken

Wat is er voor een kind nou leuker dan een groot waterpark met super veel glijbanen? Kinderen beleven hier de tijd van hun leven. Van wildwaterbanen, tot golfslagbaden tot bizarre glijbanen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Veel hotels houden graag rekening met het plezier van de kinderen en beschikken over leuke waterparken. Dat is een goede keuze voor de waterliefhebbers. Vermaak is hier in ieder geval gegarandeerd.

Profiteer van kinderkorting

Een vakantie met kinderen brengt veel voordelen met zich mee. Je hebt een ruime keuze aan hotels en kamers. Zo heb je meer kans dat jouw favoriete verblijf nog een kamer over heeft voor jou en je gezin. Veel reisorganisaties hebben kinderkorting in het vroegboekseizoen. De allerkleinste kinderen verblijven vaak zelfs gratis. Dat is mooi meegenomen! Zo kun jij optimaal profiteren van veel voordeel bij het boeken van jouw kindervakantie.