3 of 4 dagen in 4*-hotel bij het strand van Noordwijk incl. ontbijt

Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • 4-sterren accommodatie
  • Op korte rijafstand van het zandstrand van Noordwijk
  • Breng een bezoek aan de Space Expo

Van onze partner Traveldeal

155,00

79,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

3 of 4 dagen in 4*-hotel bij het strand van Noordwijk incl. ontbijt

Verblijf 3 of 4 dagen in het 4-sterren NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om er heerlijk op uit te gaan in de omgeving. Zo vind je het strand van Noordwijk aan Zee op korte afstand van het hotel. Huur bijvoorbeeld fietsen in het hotel en verken de duinen. Ook een bezoek aan Space Expo in Noordwijk is de moeite waard. Hier ontdek je meer over de ruimtevaart en alles wat daarbij komt kijken. De stad Leiden ligt op een half uurtje rijden. Hier vind je vele interessante bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Burcht. Vanuit de Burcht heb je een prachtig uitzicht over de stad. Maar ook Amsterdam, Den Haag en Haarlem zijn ideale steden voor een museumbezoek of een dagje shoppen.

Noordwijk

In de loop der jaren is het tussen Amsterdam en Den Haag gelegen Noordwijk veranderd van eenvoudig vissersplaatsje tot bruisende badplaats met internationale allure. Naast de vele restaurants, hotels en terrasjes vind je er een enorme boulevard en wel dertien kilometer strand! Noordwijk is werkelijk van alle markten thuis, zo beschikt het strand over een groot aantal strandpaviljoens, een kitesurfschool en diverse parkeerterreinen. Noordwijk is prachtig in ieder jaargetijde, in de zomer kun je heerlijk van de zon, de zee en het strand genieten, in de herfst en winter kun je heerlijk uitwaaien op het strand en in de lente kun je genieten van de prachtige omgeving met uitgestrekte bollenvelden. Noordwijk en omgeving lenen zich dan ook perfect voor wandel- en fietstochten.

Om risico’s tot een minimum te beperken, hebben we onze processen voor het bestellen, bereiden, leveren en consumeren van eten en drinken en de betaalmethodes in al onze hotels aangepast.

De getoonde prijs is per persoon en op basis van 2 personen. Het is de laagste prijs in de komende periode.