Hollandse Herfstweken inclusief ontbijt en 2-gangen diner

Hollandse Herfstweken 2 of 3 dagen

 • 1 of 2 x overnachting
 • 1 of 2 x uitgebreid ontbijt
 • 1 x heerlijk 2-gangen keuzemenu
 • Gratis fiets- en wandelroutes
 • Gratis fles Fletcher's Cuvee bij aankomst
 • Gratis wifi

Van onze partner Fletcher Hotels

59,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Haal alles uit je herfst! 🍂

Het is weer herfst! Ga er even lekker op uit en beleef heerlijke herfstdagen. Bewonder het prachtige herfstlandschap. Wandel langs de verkleurde bomen en door de dennenappels en kastanjes. In de avond geniet je van de heerlijke seizoensgebonden gerechten van Fletcher’s keuzemenu. Daarna kruip je met een warm kopje thee onder een zacht dekentje voor een gezellige avond. Of je nu zin hebt om uren te wandelen op de Veluwe, uit te waaien aan het strand of lekker te gaan stedentrippen, met de Hollandse Herfstweken kan het allemaal.

Geniet deze herfst van:

 • 1 of 2 x overnachting
 • 1 of 2 x uitgebreid ontbijt
 • 1 x heerlijk 2-gangen Fletcher’s Keuzemenu op de dag van aankomst
 • Gratis fiets- en wandelroutes
 • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles Fletcher’s Cuvée
 • Gratis wifi

Wat ga jij doen deze herfst?

Stedentrip

In de bruisende steden van Nederland ga jij een heerlijke overnachting tegemoet. In het centrum is er altijd wat te beleven. Heb je zin om te winkelen? Dat is in elke stad wel mogelijk. Cultuur is hier ook altijd wel te vinden. Veel steden hebben unieke gebouwen, prachtige kerken en leuke musea. Voor een hapje of een drankje zoek je een sfeervol restaurant op. Dit maakt je dag helemaal af. Verken de hele stad tijdens je verblijf. Ontdek Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Breda, Maastricht, Vlissingen of een van de vele andere steden van Nederland. Er is keuze genoeg!

Ontdek de natuur

Wanneer je meer op zoek bent naar de natuur, zit je hier ook goed. Veel hotels zitten in de buurt van een prachtig natuurgebied, zoals de Veluwe, de Hoge Kempen, de Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen, de Groote Peel, de Sallandse Heuvelrug, het Waddengebied, de Utrechtse Heuvelrug, de Oostvaardersplassen en het Lauwersmeer. In het hotel kun je hiervoor gratis fiets- en wandelroutes krijgen. Zo krijg je echt wat mee van de omgeving waarin je zit. Kom even helemaal tot rust in de rustgevende natuur.

Uitwaaien aan de kust

Zoek dit voorjaar de Nederlandse kust op. Fletcher heeft een rijk aantal aan hotels bij de kust. Op de Waddeneilanden is de kust natuurlijk altijd in de buurt, maar ook in Noord-Holland, Zuid-Holland en natuurlijk Zeeland zit je goed. Zo kun je heerlijk even uitwaaien aan het strand. Ideaal nu het weer steeds warmer wordt. Slenter over de boulevard, maak een strandwandeling of ga heerlijk fietsen door de duinen. Bij het strand zit je altijd goed. Ontdek jouw favoriete badplaats in Nederland!

Ontspannen in de wellness

Je kunt deze actie natuurlijk ook gebruiken om echt even te ontspannen. Verschillende Fletcher Hotels beschikken namelijk over een luxe BLUE Wellnesscentrum. In de sauna, het zwembad en de stoombaden laadt jij je batterij weer even op. Even helemaal offline zijn en tijd voor jezelf maken. Heerlijk! Bij de Wellnesshotels stap jij in je badjas de kamer uit om jezelf te verwennen bij de wellness.