Jouw herfstvakantie bij de leukste Roompot parken!

Herfstvakantie Roompot

  • Ontdek wat er tijdens de herfst op de parken te beleven is
  • Samen op pad, de bossen in of aan zee
  • Opwarmen in je eigen vakantiehuisje
  • Ideaal voor gezinnen

Van onze partner Roompot

212,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Jouw herfstvakantie bij Roompot

Zijn jouw kinderen, familieleden of vrienden ook een weekje vrij in oktober? Dan is er niks leuker dan een weekje samen er op uit te gaan. Even lekker samen weg van de dagelijkse drukte, op naar de bossen of juist de zee. Zie jij het al voor je? Maak je plannen voor deze herfstvakantie in Nederland compleet met de beste herfstvakantiedeals van Roompot.

Haal alles uit je herfst!

Buiten kleurt het geel, rood en oranje. Het wordt steeds vroeger donker en grijze wolken laten zich steeds vaker zien. De tijd van regen, wind en modder is weer aangebroken. Toch heeft het wel iets, die herfst. Vanuit je warme vakantiehuis kijk je uit op de herfstachtige natuur. Is het even droog? Laat je dan vooral niet tegenhouden om er even op uit te gaan! Een wandeling door het bos of door de duinen is nóg mooier in de herfst. Daarna warm je gewoon weer op in je eigen huisje óf in de wellness op het park.

Wanneer heb jij herfstvakantie?

Regio Noord

15 oktober t/m 23 oktober 2022

Regio Midden

22 oktober t/m 30 oktober 2022

Regio Zuid

22 oktober t/m 30 oktober 2022

Liever een herfstvakantie in het buitenland? Klik dan hier!

Ons prachtige Nederland

Nederland heeft zó ongelooflijk veel mooie plekken. Je hoeft helemaal niet naar het buitenland om het ultieme vakantiegevoel te beleven. Het land van kaas, stroopwafels, pepernoten, fietsen, molens en tulpen. In ons eigen kikkerlandje is er genoeg te beleven. Van uitgestrekte natuurgebieden tot kilometers lange kustlijn. Nederland is zo veelzijdig dat er altijd wel wat te doen is. Wat is jouw favoriete vakantiebestemming in Nederland?

Waarom Nederland?

Wandelen door de heuvels, flaneren over de boulevard, fietsen door de bossen, winkelen in de steden, genieten op het terras en kleine dorpjes ontdekken. In ons eigen Nederland is altijd wat te doen. En je kiest zelf hoe lang je onderweg bent. Je stapt in de auto en binnen een paar uur ben je aan de andere kant van Nederland, of binnen enkele minuten een stad verderop. Kies voor een verblijf waar het je aan niks ontbreekt en ervaar hoe mooi en fijn ons eigen kikkerlandje kan zijn.