Ontspannen overnachten in het Grand Hotel Opduin Texel

Grand Hotel Opduin Texel

  • Binnenzwembad, sauna en Turks stoombad
  • Aan de rand van het plaatsje de Koog
  • Op korte afstand van het strand
  • Geniet van de Texels-Franse keuken

Van onze partner Zoweg

62,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Het Grand Hotel Opduin Texel

Op Texel, aan de rand van de Koog, vind je Grand Hotel Opduin Texel. De Koog een erg bekende badplaats op Texel. Het Grand Hotel Opduin heeft 4 sterren en ligt super dicht bij het centrum van de bekende badplaats. Ook ligt het strand op steenworpafstand van hotel. Wil jij een heerlijk weekendje weg naar een prachtige en veelzijdige plek? Dan is het eiland Texel voor jou zonder twijfel de ideale bestemming.

Het hotel heeft 96 kamers die elk sfeervol ingericht zijn. Op de kamer vind je onder andere een espressoapparaat om ’s ochtends heerlijk te genieten van een verse kop koffie. Voor een ontspannen weekendje weg ben je bij Grand Hotel Opduin op de juiste plek. Het hotel beschikt over een sauna, een Turks stoombad, een solarium en een heerlijk zwembad waar je als gast gebruik van kan maken. Voor massages kun je terecht in het wellnesscentrum van het Hotel. Hier kun je ook terecht voor verschillende beautybehandelingen. In Restaurant Opduin kun je in de avond terecht voor heerlijke gerechten uit de Texels-Franse keuken.

Wat te doen op Texel?

Niet alleen in het hotel vind je tal van mogelijke dagbestedingen. Ook op het eiland zelf is van alles te beleven, je hoeft je hier nooit te vervelen. Verken je mooie omgeving van Texel door heerlijk te gaan wandelen. Ook biedt het eiland voldoende fietsroutes voor een heerlijk dagje weg. Een aanrader is tijdens deze fietstocht even langs te gaan bij strand paviljoen paal 9. Hier kun je genieten van verschillende gerechten die worden bereid met lokale Texelse producten. Vergeet naast het paviljoen ook niet een bezoekje te brengen aan de Ecomare en de authentieke vuurtoren.