Naar de Formule 1 in Oostenrijk 🤩 | incl. weekendticket, overnachting en ontbijt

Landhotel Postgut

  • 3 overnachtingen
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Oostenrijk (staanplaatsen)
  • Verblijf in een 4*-hotel op ca. 90 min. van het circuit gelegen
  • De reis is o.b.v. eigen vervoer

Van onze partner Traveldeal

399,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

4 dagen lang genieten van Formule 1 Grand Prix in Oostenrijk!

Droom jij er van om de coureurs van Formule 1 in het echt te zien racen? Dit is je kans! Geniet van een indrukwekkende races en bizarre snelheid in Oostenrijk tijdens de Grand Prix. Vanaf de Red Bull Ring moedig je Max Verstappen aan en geniet je van de race. Het is één van de snelste en kortste circuits van de Formule 1. Met een lengte van 4,3 kilometer is de track relatief kort en er zijn 9 bochten. Toch zorgt het voor mooie inhaalacties en spectaculaire races. Deze deal is inclusief een entreeticket voor het gehele weekend. Zo geniet je van de kwalificaties, de race en alles wat hier rondom nog meer gebeurt! Kortom, het wordt een perfect Grand Prix-weekend! Wie denk jij dat er gaat winnen?

* Let op: Geboekte tickets kunnen niet meer gewijzigd worden!

Circuit Spielberg

De Grand Prix van Oostenrijk wordt gereden in Spielberg op de Red Bull Ring in Spielberg. Het is één van de snelste en kortste circuits van de Formule 1-kalender dit jaar. Tijdens deze Grand Prix kun je genieten van de prachtige omgeving, Spielberg is namelijk gelegen in de Oostenrijkse Alpen. Doordat het circuit kort is duurt één ronde iets langer dan één minuut. Dit is vrij kort, maar het is alsnog een erg uitdagend circuit; als een coureur één foutje maakt kost dit hier gelijk een flinke achterstand. Hierdoor is op dit circuit opperste concentratie vereist.

Vrijdag 8 juli 2022: vrije training
Vandaag gaat je reis naar Oostenrijk beginnen! Je reist o.b.v. eigen vervoer naar het 4*-Landhotel Postgut. Vanaf het hotel rijd je in ca. 1,5 uur naar het circuit. Hier kun je de vrije training zien.

Zaterdag 9 juli 2022: vrije training + kwalificatie
De dag van de kwalificaties! Na het ontbijt in het hotel kun je op pad naar het circuit. Je bent de gehele dag op het circuit en getuige van de Oostenrijkse Formule 1 Grand Prix en uiteraard de spectaculaire bijprogramma’s die vandaag aangeboden worden.

Zondag 10 juli 2022: racedag
Racedag! Het is zo ver, vandaag gaat de race echt beginnen. Je reist o.b.v. eigen vervoer naar het circuit. Je beleefd het volledige programma live vanuit de Red Bull Ring en ben jij getuige van de overwinning van één van de topcoureurs. Na een spannende racedag kom je weer terug in het hotel.

Maandag 11 juli 2022
Vandaag zit helaas je reis er alweer op. Geniet van het laatste ontbijt in het hotel, check uit en verken deze laatste dag nog de prachtige Oostenrijke omgeving voordat je naar huis rijdt.