Moedig Max Verstappen aan tijdens je 4-daagse Formule 1 reis naar België!

NH MAASTRICHT - FORMULE 1

  • Inclusief ontbijt
  • Inclusief toegangskaarten en transfer
  • 4 dagen naar de Formule 1 België
  • Comfortabel verblijf in Maastricht
  • Ontdek Spa én Maastricht

Van onze partner TUI

784,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Beleef de Grand Prix van België

Het circuit van Spa – Francorchamps ligt midden in het bos. Het is een super uitdagend circuit. Het is ook het langste circuit van de Formule 1. Doordat het midden in de Ardennen ligt, heb je veel verschil in weersomstandigheden. Al met al gaat dit zorgen voor een spannend weekend, dus daar wil je bij zijn. En het is gelukkig ook niet al te ver weg van Nederland. Je overnacht tijdens deze reis in het NH Maastricht. Samen met alle andere Formule 1 fans word je op zaterdag en zondag naar het circuit gebracht door een transferbus (inclusief). En na afloop word je natuurlijk weer terug naar het hotel gebracht. De toegangstickets zijn voor het hele weekend.

Het NH Maastricht is een geweldig uitgangspunt voor als je een bezoek aan het circuit wilt combineren met de stad Maastricht. Het hotel heeft een elegante en warme inrichting. Vanaf de bovenste verdieping heeft het hotel een schitterend uitzicht over de stad. Er zijn twee restaurants en een bar die tot laat geopend is, hier schenkt de barman graag een drankje voor je in na een drukke dag op het circuit! Dit alles maakt dit dé perfecte uitvalsbasis voor jouw Formule 1 weekend.

Kamers

De beschikbaarheid van de getoonde kamers is afhankelijk van je reisgezelschap en de gewenste vertrekdatum. De afbeeldingen geven een indicatie van het kamertype, naast de inrichting kan ook het uitzicht afwijken.