Bezoek de Formule 1 van Abu Dhabi | incl. vlucht, hotel, transfer en excursie

Formule 1 Abu Dhabi

  • 5 dagen naar Abu Dhabi
  • Retourvlucht naar Dubai International Airport vanaf Amsterdam Schiphol Airpo
  • Inclusief transfer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x ticket (zaterdag en zondag) voor de Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi
  • Inclusief 4x4 woestijn experience (maandag) (alleen bij de 7-daagsereis)
  • Inclusief 4 uur varen op een jacht met DJ, snacks, water en frisdrank (vrijdag)

Van onze partner Traveldeal

1.750,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

5 dagen naar Abu Dhabi voor de Formule 1!

Kom naar Abu Dhabi om de Formule 1 met je eigen ogen te bekijken. In het circuit Yas Marina zie jij hoe de coureurs het tegen elkaar opnemen. Verblijf in een comfortabel hotel in de buurt van het circuit. De transfer zal je hier naartoe brengen. In de ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna maak je je klaar voor de spannende race.

Circuit Yas Marina

De coureurs racen op het duurste circuit dat ooit gebouwd is: Yas Marina. In 2009 werd dit circuit geopend. Er zijn 16 scherpe bochten, waardoor het ook wel het Arabische Monaco wordt genoemd. Yas Marina ligt op het kunstmatige eiland Yas. Dat ligt aan halfuurtje van de stad Abu Dhabi. Coureurs rijden 55 rondes op dit circuit. Hierbij leggen ze 5,554 kilometer af per ronde. Dir circuit is altijd een mooie afsluiting van het Formule 1 seizoen.

6-daagse reis Abu Dhabi

Woensdag 16 november 2022 – Vertrek en in vliegtuig
Vandaag gaat dan eindelijk je reis naar Abu Dhabi beginnen! Je vliegt vanaf Amsterdam naar Dubai International Airport met een overstap via Zürich of Frankfurt.

Donderdag 17 november 2022- Aankomst Abu Dhabi
Bij aankomst in Dubai staat de transfer al op je te wachten. Deze brengt je naar het hotel, waar je de aankomende nachten zult verblijven. Je hebt alle tijd om Abu Dhabi te verkennen! Zowel in het hotel als in de omgeving valt er meer dan genoeg te doen om deze dagen tot een succes te maken. Breng een bezoek aan één van de meest bijzondere gebouwen van het Midden-Oosten, Het Louvre Abu Dhabi, maar vergeet ook zeker niet om een bezoek aan de Sjeik Zayed moskee te brengen. Winkelliefhebbers breng een bezoek aan winkelcentrum Mall of the Emirates. Echte waterratten vermaken zich uitstekend in het Aquaventure Waterpark.

Vrijdag 18 november 2022 – Excursie
Na het ontbijt, staat er vandaag een leuke activiteit op het programma. Je gaat varen op een jacht. Je ziet alle hoogtepunten van het levendige Abu Dhabi om je heen, terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Op de achtergrond hoor je de swingende muziek van de DJ.

Zaterdag 19 november 2022- Vrije training + kwalificatie
De eerste racedag! Na een uitgebreid en overheerlijk ontbijtbuffet maak je je klaar voor dag 1 van de Grand Prix. Hier geniet je van de vele voorprogramma’s, de vrije training en de kwalificatie. De transfer brengt je naar het YAS Marina Circuit.

Zondag 20 november 2022- Racedag!
Na het ontbijt vertrek je met de transfer naar het YAS Marina Circuit, waar de hoofdact plaats zal vinden: De Grand Prix Abu Dhabi. Na afloop ga je weer terug naar het hotel, waarna je de resterende tijd in Abu Dhabi zelf in kunt vullen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Ferrari World, vlakbij het YAS Marina Circuit. Het is een van de grootste indoor pretparken ter wereld of geniet nog heerlijk van het het strand!

Maandag 21 November 2022 – Terugreis naar huis
Na een mooi race weekend zit je reis er alweer op. Hopelijk kijk je terug op een fantastische weekend! Je vlucht zal naar verwachting in de nacht rond 02.00 uur vertrekken (onder voorbehoud van wijzigingen). De transfer brengt je tijdig naar de luchthaven.

7-daagse reis Abu Dhabi

Donderdag 17 november 2022 – Vertrek en in vliegtuig
Vandaag gaat dan eindelijk je reis naar Abu Dhabi beginnen! Je vliegt vanaf Amsterdam naar Dubai International Airport met een overstap via Zürich of Frankfurt.

Vrijdag 18 november 2022- Aankomst Abu Dhabi + excursie
Bij aankomst in Dubai staat de transfer al op je te wachten. Deze brengt je naar het hotel, waar je de aankomende nachten zult verblijven. Er staat vandaag een leuke activiteit op het programma. Je gaat varen op een jacht met DJ. Je ziet alle hoogtepunten van het levendige Abu Dhabi om je heen, terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Zaterdag 19 november 2022- Vrije training + kwalificatie
De eerste racedag! Na een uitgebreid en overheerlijk ontbijtbuffet maak je je klaar voor dag 1 van de Grand Prix. De transfer brengt je naar het YAS Marina Circuit.

Zondag 20 november 2022- Racedag!
Na het ontbijt vertrek je met de transfer naar het YAS Marina Circuit, waar de hoofdact plaats zal vinden: De Grand Prix Abu Dhabi. Na afloop ga je weer terug naar het hotel, waarna je de resterende tijd in Abu Dhabi zelf in kunt vullen.

Maandag 21 november 2022 – Excursie
Na het ontbijt staat er een leuke activiteit op het programma! Deze jeepsafari geeft je de kans om binnen een paar uur de woestijn te ontdekken. Ervaar de pure sensatie van het op en neer rijden op de goudgele zandduinen in comfortabele jeeps. In een 4×4 rijd je door de schitterende woestijn van Dubai. De bestuurder neemt je mee over de glooiende heuvels. Onderweg wordt er een stop gemaakt om foto’s te maken. De excursie wordt afgesloten met een heerlijk avondbuffet bij een traditioneel bedoeïenenkamp. Je kunt hier tevens rijden op een kameel en genieten van traditionele dansshows. Na afloop wordt je teruggebracht naar het hotel.

Dinsdag 22 november 2022 – Dag ter vrije besteding
Je hebt alle tijd om Abu Dhabi te verkennen! Zowel in het hotel als in de omgeving valt er meer dan genoeg te doen om deze dagen tot een succes te maken. Breng een bezoek aan één van de meest bijzondere gebouwen van het Midden-Oosten, Het Louvre Abu Dhabi, maar vergeet ook zeker niet om een bezoek aan de Sjeik Zayed moskee te brengen. Winkelliefhebbers breng een bezoek aan winkelcentrum Mall of the Emirates. Echte waterratten vermaken zich uitstekend in het Aquaventure Waterpark.

Woensdag 23 november 2022 – Terugvlucht
Na een mooi race weekend zit je reis er alweer op. Hopelijk kijk je terug op een fantastische weekend! Je vlucht zal naar verwachting in de nacht rond 02.00 uur vertrekken (onder voorbehoud van wijzigingen). De transfer brengt je tijdig naar de luchthaven.

Let op:
– Afhankelijk van de definitieve vluchttijden zul je een nacht in het vliegtuig doorbrengen.
– Zowel de heen- als terugvlucht zijn met een een overstap in Zürich of in Frankfurt.