Beleef de Formule 1: Grand Prix in Barcelona! 🤩

Hotel Reymar

  • 3 overnachtingen in 3*-Hotel Reymar of gelijkwaardig
  • Retourvlucht Barcelona vanaf een luchthaven naar keuze + transfer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet
  • 1 x weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Barcelona (staanplaatsen Pelouse) incl, circuittransfers en reisbegeleiding op zondag
  • Hotel gelegen op ca. 40 minuten rijden van het circuit
  • Het centrum van Barcelona is gelegen op ca. 30 minuten rijden van het hotel

Van onze partner Traveldeal

599,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

4-daagse reis met weekendticket F1: Grand Prix van Barcelona incl. vlucht, transfer en hotel o.b.v. halfpension

Altijd al een keer naar de Formule 1: Grand Prix gewild? Dit is je kans en zie alle topcoureurs in actie op het Circuit de Barcelona-Catalunya! Het weekendticket voor de race is inbegrepen waardoor je heel het weekend kan genieten van de Formule 1. Je verblijft tijdens dit weekend in Hotel Reymar in Malgrat de Mar. Als je terugkomt van het circuit kan je hier genieten van een dinerbuffet en ’s avonds de levendige stad in duiken!

Hoe ziet de reis eruit?

De Grand Prix wordt gereden op het Circuit de Barcelona-Catalunya, gelegen in Montmeló. Het hypermoderne circuit werd ingehuldigd op 10 september 1991. Slechts vijf dagen naar de inhuldiging organiseerde het circuit de eerste race. Het was een ronde van het Spaanse Toerwagenkampioenschap, terwijl een paar weken later, op 29 september, de eerste Formule Grand Prix werd gereden. Sindsdien heeft het circuit elk jaar, zonder onderbreking de Spaanse F1 Grand Prix. Met lange rechte stukken en een verscheidenheid aan bochten wordt het Circuit de Barcelona-Catalunya gezien als een allround circuit, wat behoort tot één van de meest uitdagende banen van het raceseizoen!

Vrijdag 20 mei 2022, dag van aankomst
Vandaag vlieg je naar Barcelona. Vanaf de luchthaven word je door de transfer naar Hotel Reymar in Malgrat de Mar gebracht. Na het inchecken heb je gelijk de mogelijkheid om op eigen gelegenheid naar het Circuit de Barcelona-Catalunya in Montmeló te gaan. Hier kun je genieten vanaf je staanplaats Pelouse. Bij terugkomst in het hotel geniet je van het dinerbuffet.

Zaterdag 21 mei 2022, de dag van de kwalificatie
Na het ontbijt maak je je klaar om op eigen gelegenheid naar het circuit te gaan, waar je de gehele dag aanwezig zult zijn. Je komt op tijd aan voor de trainingen en aansluitend voor de kwalificatie. Na afloop van deze fantastische dag vertrek je weer richting het hotel, waar je wederom geniet van het dinerbuffet.

Zondag 22 mei 2022, dag van de race
De dag van de waarheid is aangebroken. De Grand Prix van Spanje gaat nu écht beginnen! Na het ontbijt staat de transfer op je te wachten en vertrek je naar het circuit om de gehele dag aanwezig te zijn. Dit wordt een spannende dag! Je bent hier hopelijk getuige van een geweldige race en een nog mooiere winnaar. Na de wedstrijd brengt de transfer je weer naar het hotel waar je kunt aanschuiven bij het diner.

Maandag 23 mei 2022, aankomst Nederland
Vandaag zit helaas je reis er alweer op en kun terug kijken op een fantastisch Formule 1 weekend! Na het ontbijt check je uit en word je door de transfer naar de luchthaven gebracht.