Met de auto op vakantie! 🚗

Autovakanties

  • Luxe en gemak
  • Alle vrijheid
  • Altijd een auto bij de hand
  • Aangesloten bij ANVR/SGR

Van onze partner Prijsvrij

57,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Autovakanties

Alle koffers in de auto, dakkoffer erop, wat spelletjes voor onderweg verzamelen en gaan! Met een autovakantie heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Je bepaalt zelf hoe laat je vertrekt, of je nog wilt overnachten tussendoor en welke route je neemt. Wil je tussendoor even stoppen voor een pauze of om even te genieten van het uitzicht? Dan kan dat. En wil je tijdens je vakantie een leuke plek ontdekken? Dan staat de auto gewoon voor de deur. Dat is het gemak van autovakanties. Er zijn genoeg schitterende landen in Europa waar je met de auto kunt komen. Wil je naar de buurlanden België of Duitsland of rijd je verder richting Kroatië of zelfs Spanje?

Met de auto binnen Europa reizen

Met de auto kun je bijna heel Europa ontdekken. Favoriete bestemmingen zijn Zuid-Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië. Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland zijn ook schitterende bestemmingen om te bezoeken. Liever naar het noorden? Ontdek Denemarken of Zweden eens! Je hebt genoeg keuze. Je kiest zelf of je wilt verblijven in een hotel, bungalow, stacaravan, appartement, chalet of vakantiehuis. Maar luxe resorts zijn natuurlijk ook gewoon te boeken. Je stelt zelf je perfecte vakantie samen!

Wees wel goed voorbereid!

Ben jij goed voorbereid voor je autovakantie? Vergeet dit niet:

  • Zorg dat je auto een zomer- of wintercheck heeft gehad
  • Sluit een goede reisverzekering en pechhulp in het buitenland af
  • Neem voldoende eten en drinken mee voor onderweg
  • Bepaal vooraf je route
  • Koop vooraf je vignet en bereken de tol-routes

Camping & glamping

Ga je liever naar een gezellige camping of een luxe glamping? Bij een glamping ga je kamperen, maar dan net even wat luxer dan je gewend bent. Je hoeft zelf geen tent of caravan mee te nemen, maar verblijft in een luxe tent die voorzien is van alle faciliteiten die je nodig hebt. Met een volledige keuken, een ruim terras en vaste bedden geniet je van net wat meer gemak. Door heel Europa heen zijn er de leukste campings te vinden voor jong en oud. Boek je tent, camping plaats of stacaravan nu extra voordelig!

Liever wat luxer?

Wil je liever niet vliegen, maar houd je wel van luxe? Je combineert je autovakantie gemakkelijk met een all inclusive resort. Deze vind je bijvoorbeeld veel aan de Spaanse kust of bij de Italiaanse meren. Hier kun je volop ontspannen en genieten van de vrijheid die je hebt met een auto binnen handbereik.