4=3 dagen Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

  • 3 keer een overnachting in een tweepersoonskamer
  • 3 keer uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Streekproducten in het hotelrestaurant!
  • De Ooijpolder, met Bizonbaai en rivierduinen

Van onze partner Zoweg

79,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Over Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Het hotel heeft 43 hotelkamers. De kamers beschikken over een riante badkamer met douche (met antisliptegels), toilet, bureau en een zitje, televisie, draadloos internet en een telefoon. Het hotel heeft een sfeervol restaurant waar iedere avond de lekkerste maaltijden bij jou voorgeschoteld worden. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van seizoensgerechten en producten uit de streek. Als het zonnetje schijnt kun je buiten op het sfeervolle terras plaatsnemen. Maar als dit niet het geval is, kun je altijd binnen bij de lounge of aan de bar een drankje doen.

Ga de natuur in

Ontdek een van de groenste dorpjes van heel Nederland: Ooij. Gelegen bij de Ooijpolder en natuurgebied De Gelderse Poort is het de perfecte plek om tot rust te komen. Trek even lekker de natuur in en misschien spot jij wel een aantal wilde dieren die er rondlopen. In de omgeving zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Kies voor een route langs de Waal en bezoek Millingerwaard en maak meteen een tussenstop bij de Millinger Theetuin (in de winter alleen op zondag geopend). E-bikes kan je huren bij het hotel.

Liever naar de stad?

Nabij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort ligt Nijmegen. In het gezellige centrum vind je terrasjes, een groot aanbod aan winkels en een hoop cultuur. Ook de stad Arnhem is een absolute aanrader.


Jouw bekeken deals