3 dagen naar de Veluwe bij Amersoort in een Van der Valk hotel!

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

  • Bij de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug
  • In de buurt van historisch Amersfoort
  • Beoordeeld met een 8,2!

Van onze partner Hotelspecials

67,25

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Met een perfecte ligging nabij de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe en verschillende leuke steden is er altijd wat te doen. Het hotel is goed bereikbaar en parkeren doe je gratis. Er is ook een oplaadpunt voor je E-bike. Alle faciliteiten die je nodig hebt voor een heerlijk weekend in de natuur zijn hier aanwezig. De perfecte uitvalbasis voor jouw stedentrip, ontspanning in de natuur, of uitstapje naar het Dolfinarium of Dierenpark Amersfoort.

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

De kamers in Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort hebben een eigen badkamer inclusief ligbad, douche, toiletartikelen, gratis wifi, flatscreen tv, telefoon, kluis en een balkon of terras. Heb je trek of zin in een drankje? Die haal je bij de sfeervolle brasserie in het hotel. Als het weer even mee zit, kan je plaatsnemen op het gezellige terras. Hier kan je relaxen op de loungebanken.

Heerlijk vertoeven op de Veluwe

In de omgeving van het hotel zal je je niet zomaar vervelen. Je kunt er eindeloos fietsen of wandelen bij de prachtige natuurgebieden de Utrechtse Heuvelrug of bij de Veluwe. Nog een aanrader is fietsboot de Eemlijn naar Amersfoort. Bewonder de omgeving vanaf het water. Ben je toe aan wat meer avontuur? Bezoek het attractiepark Walibi! Als je meer zin hebt in een stedentrip kan je terecht in de historische binnenstad van Amersfoort of wijk uit naar de bruisende stad Utrecht.