from €25,00
Bekijk deze deal!

Slapen midden op de Veluwe voor maar 25 euro incl. ontbijt

Created with Sketch. Beekbergen
0/5

Dit product wordt aangeboden door onze partner

Fletcher Hotel Wipselberg-Veluwe

Overzicht

Je verblijft al voor slechts 25 euro per persoon midden in de Veluwse bossen. Je boekt deze deal nu al met aankomst tot en met halverwege december. Inclusief ontbijt! Lees hier meer over het hotel. Het prachtige landgoed van Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe is gelegen in de Veluwse bossen. In... Meer

Je verblijft al voor slechts 25 euro per persoon midden in de Veluwse bossen. Je boekt deze deal nu al met aankomst tot en met halverwege december. Inclusief ontbijt!

Lees hier meer over het hotel.

Het prachtige landgoed van Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe is gelegen in de Veluwse bossen. In de directe omgeving bevinden zich bezienswaardigheden als Paleis Het Loo, het Nationaal Park De Hoge Veluwe en de Apelheul. Daarnaast is dit hotel echt geschikt voor de actieve bezoekers. Het hotel heeft namelijk een eigen tennisbaan en de omgeving biedt volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Na een inspannende dag kan je genieten van de wellness faciliteiten van het hotel. Hotel-Restaurant de Wipselberg-Veluwe beschikt namelijk over een binnenzwembad en een solarium.

In het landhuis, dat dateert uit 1920, bevindt zich het prachtige à la carte restaurant van het hotel waar je heerlijk uitgebreid kan ontbijten, lunchen, dineren en/of borrelen. Het landhuis is gelegen op een heuvel, waardoor je uitkijkt over het landgoed en de omliggende bossen. Houdt er wel rekening mee dat het landhuis enkel via trappen te bereiken is. Mensen die slecht ter been zijn kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de roomservice. De kaart wisselt mee met de seizoenen en bij mooi weer kan je ook lunchen of dineren op het zonnige terras.

Minder

HIGHLIGHTS

  • Gelegen midden op de Veluwe
  • Hotel ligt op een landgoed van 12 hectare
  • Combineer een dagje weg naar Julianatoren, Apenheul of Burgers’ Zoo

Inclusief/ Exclusief

  • 1, 2 of 3 x overnachting
  • 1, 2 of 3 x uitgebreid ontbijt
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis parkeren bij het merendeel van de hotels
  • Gratis Wifi
  • Tax & handling fee

Locatie

Created with Sketch. Beekbergen
Created with Sketch.
voor €25,00 per persoon

Nog meer deals die je niet mag missen!

Blijf op de hoogte van alle scherpe acties

Ook inspiratie en tips in je mailbox