from €28,00
Bekijk deze deal!

1 of 2 nachten genieten geblazen in Nederland aan de kust, natuur, stad en nog veel meer! Inclusief ontbijt

Created with Sketch. Ruim 100 hotels in Nederland
0/5

Dit product wordt aangeboden door onze partner

Fletcher Hotels

Overzicht

Lekker in Nederland genieten van 1 of 2 x een overnachting inclusief ontbijt. Ook boek je er eenvoudig je diner of fietsenhuur bij. Waar kijk jij naar als je een paar nachtjes weg wilt? Kies jij voor de schitterende locatie, de fijne hotelfaciliteiten, de heerlijke kookkunsten van de chef-kok of... Meer

Lekker in Nederland genieten van 1 of 2 x een overnachting inclusief ontbijt. Ook boek je er eenvoudig je diner of fietsenhuur bij. Waar kijk jij naar als je een paar nachtjes weg wilt? Kies jij voor de schitterende locatie, de fijne hotelfaciliteiten, de heerlijke kookkunsten van de chef-kok of de mooie hotelkamers? Met deze deals zit er gegarandeerd wel een locatie voor jou tussen.

Er is afgelopen weken een behoefte ontstaan om lekker even ertussen te knijpen. Dat snappen we heel goed. En we snappen ook dat het boeken van een nachtje weg onzekerheid met zich meebrengt. Daarom biedt Fletcher Hotels de gratis mogelijkheid om jouw boeking kosteloos te kunnen annuleren of te verplaatsen naar een andere datum t/m een dag voor aankomst. Je hebt hierin keuze uit ruim 100 hotels in heel Nederland. Waar wacht je nu nog op?

Nederland heeft zo ongelooflijk veel te bieden. Van de uitgestrekte Bollenstreek tot aan de adembenemende Veluwe en van het zonnige Zeeland tot de Waddeneilanden. Of wacht dat je van de gezellige en bourgondische provincies Noord-Brabant en Limburg? Ga je liever met een bootje het toeristische Giethoorn verkennen of toch liever shoppen in Utrecht?

Let op! Vind je het hotel niet meer voor de vermelde laagste prijs? Dan heb je de deal voor die prijs gemist!

Minder

HIGHLIGHTS

  • Bij de kust
  • Nabij kaasstad Alkmaar
  • Natuurrijke omgeving

Inclusief/ Exclusief

  • 1 of 2 x overnachting
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis wifi
  • Mogelijkheid om GRATIS te annuleren tot en met de dag voor aankomst
  • Tax & Handling fee
  • Parkeren (€7,50 per dag)

Locatie

Created with Sketch. Ruim 100 hotels in Nederland

Veelgestelde vragen over de deal

Stel ik moet annuleren, moet ik dan een reden opgeven?
Nee, je mag om elke willekeurige reden kosteloos annuleren tot en met de dag voor aankomst. Dit kan via de Fletcher Receptie via receptie@fletcher.nl of 0347- 750 430.
Waarom wijkt Fletcher af van hun normale annuleringsvoorwaarden?
Er is in de afgelopen weken een behoefte ontstaan om er lekker even op uit te gaan in Nederland. Aan de andere kant begeven we ons in een onzekere tijd. Daarom wijkt Fletcher af van hun reguliere annuleringsvoorwaarden en biedt de mogelijkheid om GRATIS te annuleren.
Created with Sketch.
voor €28,00 per persoon

Nog meer deals die je niet mag missen!

Blijf op de hoogte van alle scherpe acties

Ook inspiratie en tips in je mailbox