Home » Utrecht
Beoordeling
Algemeen:
7,8
Doorn - Utrecht

Een bezoek aan Landgoed Zonheuvel, schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn, is meer dan het boeken van een kamer of zaal. Het verblijf begint perfect wanneer u op 47 ha ... meer »
Amersfoort - Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort bevindt zich in een bosrijk gebied aan de rand van Amersfoort. Bij het 4-sterrenhotel kan je een fiets of e-bike huren waarmee je een fietstocht door de prachtige omgeving kan maken. Bovendien ... meer »
Beoordeling
Algemeen:
8,7
Nieuwegein - Utrecht

Het sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht biedt u alles wat u van een 4-sterren hotel mag verwachten. Zo beschikt het hotel over verschillende faciliteiten, zoals een sauna, fitnessruimte en verwarmd binnenzwembad. ... meer »
Beoordeling
Algemeen:
8,4
Soest - Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis ligt op de Utrechtse Heuvelrug tussen bossen en heidevelden in. Het sfeervolle hotel ligt tevens op loopafstand van de Soestduinen. Hoewel het hotel in een rustige omgeving ligt, ligt ... meer »
Beoordeling
Algemeen:
8,3
Vinkeveen - Utrecht

Grenzend aan het populaire watersportgebied De Vinkeveense Plassen ligt het ruime en stijlvolle Hotel Restaurant Villa Lokeend. Bent je graag op het water? Maak dan een kanotocht over de plassen of verken het gebied met een ... meer »