Een speciale selectie uit ruim 5000 arrangementen!
Home » Utrecht
Zoover
Beoordeling
7,8
Eten8,1
Kamers7,2
Kindvriendelijk6,8
Ligging8,9
Prijs/Kwaliteit7,6
Service7,9
Waardering7,8
Doorn - Utrecht
 
Een bezoek aan Landgoed Zonheuvel, schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn, is meer dan het boeken van een kamer of zaal. Het verblijf begint perfect wanneer u bij het Landgoed ... meer »
Zoover
Beoordeling
Amersfoort - Utrecht
 
Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort bevindt zich in een bosrijk gebied aan de rand van Amersfoort. Het hotel beschikt over een sfeervol à la carte restaurant waar je kunt genieten van een uitgebreide, seizoensgebonden ... meer »
Zoover
Beoordeling
8,7
Eten8,5
Kamers8,9
Kindvriendelijk7,8
Ligging8,3
Prijs/Kwaliteit8,6
Service9,1
Waardering8,7
Nieuwegein - Utrecht
 
Het sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht biedt u alles wat u van een 4-sterren hotel mag verwachten. Zo beschikt het hotel over verschillende faciliteiten, zoals een sauna, fitnessruimte en verwarmd binnenzwembad. ... meer »
Zoover
Beoordeling
8,4
Eten8,4
Kamers8,4
Kindvriendelijk7,8
Ligging8,4
Prijs/Kwaliteit8,4
Service8,7
Waardering8,4
Soest - Utrecht
 
Centraal gelegen in Nederland en aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug vindt u dit recentelijk opgeknapte hotel. Het beschikt over moderne faciliteiten om u een aangenaam verblijf te bezorgen. In het sfeervolle restaurant ... meer »
Zoover
Beoordeling
8,3
Eten8,9
Kamers8,3
Kindvriendelijk7,2
Ligging8,6
Prijs/Kwaliteit7,9
Service8,6
Waardering8,3
Vinkeveen - Utrecht
 
Grenzend aan het populaire watersportgebied De Vinkeveense Plassen ligt het ruime en stijlvolle Hotel Restaurant Villa Lokeend. Bent u graag op het water? Maak dan een kanotocht over de plassen of verken het gebied met een ... meer »
Zoover
Beoordeling
Zeist - Utrecht
 
Centraal gelegen aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, in de bosrijke gemeente Zeist, ligt viersterren Hotel Theater Figi. In deze inspirerende locatie met haar rijke familiegeschiedenis en onbeperkte mogelijkheden wordt ... meer »